Злодії образилися, що вкрадене не визнають: Окупанти в Криму відповіли на заяву ЮНЕСКО щодо Херсонесу

Так званий спікер "закзборів Севастополя" Олексій Чалий вважає, що міжнародна організація вплутується в політичні справи.

Олексій Чалий. Фото:http://lenta.ru/

Спеціалізована установа ООН з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО), не визнавши анексію Російською Федерацією українського півострова Крим, "втрутилося в політичні проблеми". Про це виданню Lenta.Ru заявив так званий спікер "закзборів Севастополя" Олексій Чалий, зазначають Патріоти України.

"Залишається тільки шкодувати про те, що така поважна організація як ЮНЕСКО, що займається такими благородними справами на межі вічності, вплутується, вже вибачте мою французьку, в політичні проблеми", - підкреслив кримський "чиновник".

Чалий вважає, що таке рішення не буде "сприяти підвищенню якості охорони світової історичної спадщини".

"Такий стан справ не вічний, і в світі залишаться інститути, для яких виконання професійних функцій завжди буде стояти вище політичної кон'юнктури", - висловив Чалий свою думку.

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...

"Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі": Сирський показав, як ЗСУ нищать живу силу й техніку росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:23

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ...