"Злив" своїх: Терорист Захарченко розказав, яку українську партію хотів би бачити на своїх виборах

За словами ватажка бойовиків окупаційна влада тільки тоді допустить "Опозиційний блок" на вибори в "ДНР", коли партія публічно покається за те, що підтримала свого часу в Раді силову операцію на сході України.

Терорист Захарченко. Фото:antikor.com.uaВатажок терористичної "ДНР" Олександр Захарченко під час прямої лінії розповів, якій з українських політичних партій він "дозволить" брати участь у виборах на окупованій території Донецької області. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

Бойовик під час заданого йому питання про те, які партії терорист готовий допустити до участі у виборах в фейковій "республіці" відповів, що має на увазі партію "Опозиційний" блок, що складається в більшості своїй з прихильників Віктора Януковича, який втік до Росії.

Однак за словами Захарченка, "опблоківці" це "почесне право" повинні ще заслужити.

"Я вже раніше казав, що виключаю участь політпартій України в наших виборах. Їх місцеві жителі "порвуть", особливо "Правий сектор" і "Свободу". Єдина партія, яка може отримати цей шанс, - "Опозиційний блок". Але є певна умова", - заявив головний донецький терорист.

За словами Захарченка, окупаційна влада тільки тоді допустить "Опозиційний блок" на вибори в "ДНР", коли партія публічно покається за те, що підтримала свого часу в Раді силову операцію на сході України.

Іншим українським партіям, як заявив ватажок "ДНР", про участь у виборах на окупованому Донбасі не варто навіть і мріяти.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...