Зміна Кабміну - Москві на руку: У Росії пояснили, чому Путін чекає політичної кризи в Україні

Господар Кремля вичікує на результати політичної кризи в Україні, сподіваючись, що до влади прийде уряд, більш лояльний до РФ.

Путін вичікує, чим закінчиться політична криза в Україні. Ілюстрація:ruspravda.info

Росія не збирається відновлювати бойові дії на Донбасі найближчим часом, а президент РФ Володимир Путін спостерігає за політичною кризою, в якій опинилася Україна, сподіваючись на прихід до влади більш лояльного до Росії уряду. Таку думку Апострофу висловив російський військовий експерт Павло Фельгенгауер, інформують Патріоти України.

"Зараз все вказує, що зимової операції на Донбасі вже не буде. Можливість була в січні, коли все замерзло і можна було рухатися по відносно твердій поверхні. Зараз умови для цього несприятливі.

Швидше за все, бойові дії будуть підтримуватися на низькому рівні інтенсивності. Більш того, коли в серпні було прийнято остаточне рішення, що літньої наступальної кампанії на Донбасі не буде, то воно частково було обумовлено наміром повоювати в Сирії", - вважає експерт.

"При цьому не можна не згадати, що зараз всередині України спостерігається гостра політична криза, при якій Росії вигідно зайняти вичікувальну позицію. За підсумками цієї кризи Москва не виключає, що в Києві створять уряд, який буде співпрацювати з нею", - додає Фельгенгауер.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...