Знайдено зброю, з якої беркутівці розстрілювали Майдан

Про нововиявлені важливі обставини в слідстві щодо розслідування злочинів проти Майдану президентові доповіли Голова Служби безпеки України та Генеральний прокурор.

Ілюстрація:Facebook

Знайдено зброю, з якої беркутівці розстрілювали активістів Євромайдану. Про це повідомляє офіційне представництво Президента Петра Порошенка у Fаcebook, інформують Патріоти України.

"Нарешті, знайдено зброю, з якої вбивали героїв Майдану.

Про нововиявлені важливі обставини в слідстві щодо розслідування злочинів проти Майдану доповіли Голова Служби безпеки України та Генеральний прокурор.

Було виявлено фрагменти 23 одиниць вогнепальної нарізної зброї. Слідством доведено, що з цієї зброї вбивали майданівців.

Ці матеріали суттєво збільшують доказову базу для притягнення до відповідальності конкретних посадових осіб, причому не лише тих, хто вбивав з цієї зброї українських Героїв, але ми можемо зараз прослідкувати і тих, за чиїм наказом ця зброя була видана, замовників і організаторів вбивств, що суттєво покращує доказову базу.

Наполягатиму, щоб Верховна Рада на найближчий сесії внесла зміни до закону про заочне правосуддя, щоб усі винні були покарані".

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...