Знакова блондинка фракції БПП у Верховній Раді подалась у команду Гриценка

№ 18 партійного списка «Блоку Петра Порошенка» у парламентських виборах 2014 року Світлана Заліщук стала заступником керівника штабу Гриценка з міжнародних питань

Народна депутатка України Світлана Заліщук призначена заступником керівника Центрального виборчого штабу Анатолія Гриценка з міжнародних питань. Про це сам кандидат у президенти повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, зазначають Патріоти України.

"Наша команда посилюється. Світлана Заліщук - заступник керівника Центрального виборчого штабу з міжнародних питань. Активна життєва позиція, досвід роботи в журналістиці й громадському секторі, активна співпраця із зарубіжними партнерами в міжпарламентському форматі", - пише Гриценко.

Він додав, що разом із Заліщук вже проведені важливі зустрічі й консультації у Давосі. Наразі готуються зустрічі під час Міжнародної конференції з безпеки у Мюнхені.

Заліщук була однією із засновниць журналістського руху "Стоп цензурі!", а також координаторкою руху "Чесно". У 2014 році стала співзасновницею ініціативи "Реанімаційний пакет реформ". З лютого 2015 року є членом міжфракційної парламентської групи "Єврооптимісти".

Нагадаємо, раніше генерал Служби безпеки України Віктор Трепак був призначений заступником керівника Центрального виборчого штабу Анатолія Гриценка з питання безпеки та взаємодії з правоохоронними органами.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...