"Знать не знаєм, в очі не бачили": В одеській поліції відхрестилися від копа-сепаратиста

Співробітника одеської поліції Андрія Власова викрили в проросійських сепаратистських поглядах.

"Любить Путіна, Росію і бойовиків": в Одесі вичислили поліцейського-сепаратиста. Фото: ВКонтакте.

У патрульній поліції Одеси не працює і ніколи не працював Андрій Власов, якого запідозрили в проросійських сепаратистських поглядах. Про це повідомила прес-секретар патрульної поліції Одеси Алла Марченко, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Наразі ми цю інформацію перевіряємо. Я піднімала списки, і там немає такої людини, з таким ім'ям. У мене є списки особового складу всього підрозділу. Зараз ми ще раз перевіряємо цю інформацію", - сказала вона.

Прес-секретар також припустила, що Власов може бути співробітником патрульної поліції іншого міста.

"На 99,9% цієї людини у нас немає. У принципі, 0,1% тут вже ролі не зіграє. Можливо, ця людина з іншого міста. Це питання ми вже будемо уточнювати далі. Але у нас цього співробітника немає і не було", - резюмувала Марченко.

Нагадаємо, керівник одеського обласного відділення партії "Правий сектор" Сергій Стерненко звернув увагу на поліцейського-сепаратиста Андрія Власова.

"А ось ще один обожнювач путіна, який спокійно працює в поліції Одеси. Андрій Власов, який має акаунт в соціальній мережі Вк https://vk.com/va_xa. Раніше він працював моряком і ніяк не приховував своїх антиукраїнських поглядів. Він бував у Москві, про що свідчать числені фото звідти. Одна з цитат представника патрульної поліції звучить так: "Мы русские, нам пох*й на все!!!)". 19 лютого 2014, коли під ОДА побили майданівців, Андрій фотографував терористичне проросійське угруповання "Одесская дружина" там же. Підписав фото "Возле ОДА все ок. Мирно и тихо"", - написав він.

Стерненко також зазначив, що поліцейський пишається тим, що він - сепаратист, про що свідчать відповідні фото.

"Андрій не просто сєпар. Він - поліцейський. Охороняє закон. Ходить в формі і не приховує свою сутність. При тому, перебуваючи на посаді, він приймає участь у вуличних гонках на власному авто марки Mercedes д/н ВН9072НВ, що він демонструє у себе на сторінці", - зазначив представник ПС.

Стерненко також звернув увагу на опубліковане 20 березня 2014 року Власовим відео. На ньому поліцейський знаходиться за кермом авто зі своїм другом, який, проїжджаючи повз Малиновського ринку, здійснював постріли з вікна автомобіля.

"І, традиційно, як і всі подібні йому, він підписаний на "антимайдани" та постить у себе відповідний контент. Андрій любить путіна, росію і бойовиків, які воюють проти України. Але він не їде в рф, а працює в Україні, ще й в поліції. Він вважає, що все нормально, і навіть хизується своїми поглядами та діями. Андрій - ворог для України. Не будь як Андрій", - зазначив Стерненко.

"Я вкотре підтверджу свою головну версію": Черник оцінив, чи здатна РФ розпочати наступ на Сумщину

середа, 15 травень 2024, 6:48

РФ цілком може почати ще один новий наступ зі свого кордону в напрямку Сумщини, як раніше вони це зробили у Харківській області. Так вважає полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник. "Цілком можливо, чому ні. Загалом вздовж...

"Цей наступ створив вал інформаційного потоку": Світан оцінив, чи спробують окупанти захопити Харків

середа, 15 травень 2024, 6:22

Наступ росіян на Харківщині був підготовлений поспіхом, російські окупанти не встигли як слід підготувати сили. Про це в ефірі 24 Каналу сказав військовий експерт, полковник запасу Збройних сил України, льотчик-інструктор Роман Світан. За його словами,...