Зняття санкцій: У Путіна заручилися підтримкою країни ЄС

В Держдумі РФ хочуть підписати угоду між італійською партією "Ліга Півночі" і "Єдиною Росією".
РФ впевнена у тісній "співпраці" із Італією? Ілюстрація: соцмережі.

Депутат Державної думи Дмитро Бєлік заявив, що першою країною Європейського Союзу, яка може зняти санкції з Російської Федерації, буде Італія, передають Патріоти України.

"Протест з приводу відкриття "представництва ДНР" у Вероні просто померкне, якщо буде підписано угоду між італійською партією "Ліга Півночі" і "Єдиною Росією" або про співпрацю між Севастополем і Вероною", – повідомив Бєлік у коментарі "Известиям".

За словами депутата Держдуми, саме ці ініціативи він обговорював на зустрічі з депутатом парламенту Італії Віто Коменчіні. Бєлік підкреслив, що якщо в "Лізі Півночі" всі депутати такі, як Коменчіні, то немає сумнівів у тому, що Італія зніме обмежувальні заходи з Росії.

"Наша спільна позиція: санкції – це велика помилка. І я дуже сподіваюся, що такі візити і спільна робота парламентарів допоможуть якомога швидше зняти санкції і знайти рішення цієї проблеми. В травні відбудуться вибори до Європарламенту. Керівництво ЄС, яке виступає за антиросійські санкції, може піти", – заявив депутата Держдуми.

За його словами, майбутні вибори в Європі можуть змінити і внутрішньополітичну ситуацію в Україні. "Тепер до влади в Європі повинні прийти партії і рухи, які усвідомлюють, що пора покінчити з цим непорозумінням – санкціями. І за цими виборами Україна стежить не менше, ніж за своїми власними, зміна риторики західних політиків може змінити і внутрішньополітичну ситуацію у самій Україні" , – резюмував Бєлік.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...