Зникнення бійців з передової: Спікер прес-центру АТО приніс невтішні новини

Зв'язку з військовослужбовцями, які вирушили на виконання завдання, на жаль, немає.

В зоні АТО зникли троє українських військовослужбовців. Фото:  Фейсбук.

Майже через добу після зникнення бійців АТО штаб не має жодних даних про долю зниклих військових. Про це повідомив сьогодні, 9 січня, спікер прес-центру антитерористичної операції Леонід Матюхін, передають Патріоти України.

Поки командуванню не вдалося зв'язатися з бійцями, зв'язок з якими було втрачено після того, як військовослужбовці вирушили на виконання завдання.

"До цього часу жодної інформації, крім тієї, яка подавалася вчора ввечері, на жаль, немає", - сказав Матюхін.

Він також розповів про стан бійців ВСУ, які отримали вчора поранення. Військовослужбовці були поранені на різних напрямках фронту, і на даний момент їх стан здоров'я задовільний.

Додамо, що вчора, 8 січня, пізно ввечері з'явилося повідомлення від штабу АТО, що на лінії розмежування зникли троє військовослужбовців ЗСУ.

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...