Золото Кровосісі: В Києві знайшли квартиру зі скарбами Азарова (фото, відео)

Вартість знахідки оцінюється у кілька мільйонів доларів США.

М.Азаров. Фото: pravda.com.ua.

Столичні поліцейські у Дарницькому районі Києва виявили квартиру із цінними речами колишнього премєр-міністра України Миколи Азарова. Про це повідомив в.о. глави Нацполіції Вадим Троян, передають Патріоти України.

За його словами, квартира-склад була набита господарськими сумками з коштовними речами та витворами мистецтва. Поліцейські натрапили на неї під час відпрацювання і зайшли до приміщення у супроводі адвоката після отримання дозвільних документів.

"Десятки ікон та релігійних книг, датованих ХІХ століттям, оригінали (відповідно до висновків експертів) творів живопису Іллі Рєпіна, Василя Тропініна та Нікоса Сафронова. А ще столове срібло, пам'ятні монети, нагородна зброя з дозволами на ім'я "прем'єра-втікача" і навіть козацька шабля", - перелічив Троян у Facebook скарби утікача.

Окрім цього, у квартирі були виявлені нагороди та привітання від керівництва РФ, які колишній урядовець отримував навіть під час трагічних подій Революції гідності. За попередньою інформацією, вартість знахідки оцінюється у кілька мільйонів доларів США.

Нагадаємо, 7 грудня стало відомо, що суд наклав арешт на три земельних ділянки та об'єкт житлового фонду в Києві, які належать екс-прем'єр-міністру Миколі Азарову.



В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...