"Зоряні війни": Генпрокурор оголосив полювання на Льоню-Космоса

Юрій Луценко повідомив, що слідство проводить експертизу підпису Черновецького під документами про незаконне відчуження заказника "Острів Жуків" .

Л.Черновецький. Фото: РИА Новости Украина.Генеральна прокуратура України проводить слідчу експертизу в рамках підготовки матеріалів кримінальної справи стосовно колишнього мера Києва Леоніда Черновецького у зв'язку з незаконним відчуженням заказника "Острів Жуків" у приватну власність. Про це на засіданні регламентного комітету Верховної Ради заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, пишуть Патріоти України з посиланням на "РБК-Україна".

За його словами, слідство проводить експертизу підпису Черновецького під відповідними документами.

"Зараз триває експертиза цього підпису. Як тільки пройде експертиза, будемо діяти далі", - заявив Генпрокурор.

Луценко також зазначив, що чинний кримінально-процесуальний кодекс передбачає можливість пред'явлення підозри у відповідній справі тільки після проведення експертизи.

Як повідомляли Патріоти України, генеральний прокурор України Юрій Луценко направив до парламенту подання на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Олеся Довгого у справі про зловживання службовими обов'язками, вчинених у співучасті, з метою незаконного відчуження 10 земельних ділянок заказника "Острів Жуків".

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...