Зовсім не на ремонт: Стало відомо, куди РФ направляла військовий ешелон, який зазнав катастрофи

Росія використовує подібну техніку не в перший раз для перекидання техніки в гарячі точки, тому номери на танках і були зафарбовані.

Аварія на залізниці в Омській області. Фото: соцмережі.

Військовий ешелон, котрий зазнав катастрофи в перших числах грудня в Омській області, швидше за все перевозив техніку на війну, оскільки на ній були зафарбовані номера. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі офіцер ЗСУ Анатолій Штефан «Штірліц», передають Патріоти України.

За його словами, Росія використовує подібну техніку не в перший раз для перекидання техніки в гарячі точки. Коментуючи інцидент, Штефан зазначив: «Фото хорошої якості з військового ешелону, який зійшов з рейок в Омській області. Зараз вже чітко можна побачити - на військовій техніці зафарбовані номера. Це звичайна тактика використання російських "іхтамнетов" в інших країнах. У складі військового ешелону були платформи з технікою і цистерни з пальним. Тобто, версія, що везли на ремонт, досить суперечлива і, швидше за все, брехня».

"Повільно варити Україну до смерті": Представник американських демократів розніс альтернативний закон Джонсона

вівторок, 16 квітень 2024, 22:02

Конгресу США знадобиться щонайменше два місяці, щоб провести через усі формальні процедури альтернативний законопроект про військову допомогу Україні, який пропонує спікер Палати представників Майк Джонсон. Про це заявив високопоставлений представник Д...

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...