ЗСУ зітруть їх в порошок: Гіркін пояснив, чому терористи на Донбасі приречені

Ідейна мотивація слабка, а техніки мало, скаржиться екс-лідер бойовиків.

 Ігор Стрєлков. Фото: hubs.ua

Бойовики "ЛДНР" не зможуть не те, що наступати на Донбасі, а й оборонятися в разі просування українських військових. Про це заявив колишній ватажок бандформування "ДНР" Ігор Стрєлков (Гіркін), повідомляють Патріоти України.

"Співвідношення сил приблизно 5 до 1 в людях і 3 до 1 в техніці на користь України. Крім того, "ДНР" та "ЛНР" перебувають виключно в оборонній конфігурації, а значить, ініціатива виявиться у ЗСУ. Без прямої підтримки Росії відбити атаки не вдасться", - сказав він.

Також Гіркін впевнений в тому, що "бійці республік" тікатимуть з поля бою в разі потужного наступу ЗСУ. "У разі сильного удару контрактники побіжать, що вже мало місце. Коли почалися активні бої, ряд п'ятнадцятитисячників вже розірвав контракт і на фронт вони не пішли. А якщо "ДНР" та "ЛНР" спробують наступати, то така армія буде розгромлена. Ідейна мотивація слабка, а техніки мало", - сказав він.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...