Зустріч у Берліні: Лідери ЄС та Обама домовилися продовжити санкції проти РФ

​Обмежувальні заходи мають діяти до виконання Мінських угод, наголосив лідер США.

Обама прилетів у Берлін на запрошення Меркель. Фото:http://tsn.ua/

Президент США Барак Обама та лідери ЄС у Берліні висловилися щодо необхідності подовжити санкцій проти Росії. Про це повідомляє агентство AFP, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Глава США наполягав на тому, аби санкції тривали доти, доки не будуть виконані Мінські угоди. Європейські лідери та президент США Барак Обама обговорюють питання про подовження санкцій щодо Росії через агресивні дії в Україні, а також можливі нові санкції за бомбардування в Сирії.

Зустріч у Берліні організована канцлером ФРН Ангелою Меркель. У ній також беруть участь лідери Великобританії, Франції, Італії та Іспанії. Через обраного президента США Дональда Трампа, який висловлювався на користь нормалізації відносин із Росією, у європейських лідерів є побоювання, що політика Вашингтона після вступу республіканця на посаду 20 січня буде відрізнятися від політики адміністрації Обами.

Раніше Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель та президент США Барак Обама обговорили важливість збереження санкцій проти Росії, доки Кремль повністю не виконає Мінські домовленості.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.