Зустрілися на передовій: Надія Савченко та Дмитро Ярош побували в зоні АТО (фото)

Два політика-воїни знайшли спільну мову.

Надія Савченко та Дмитро Ярош побували в зоні АТО. Фото: О.Білозерська.

6-7 червня народні депутати Дмитро Ярош і Надія Савченко разом відвідали українських воїнів з різних підрозділів, що дислокуються у найгарячіших точках Донеччини - місті Авдіївка і селищі Широкине. Під час поїздки депутати зустрілися з керівником військово-цивільної адміністрації м.Авдіївка Павлом Малихіним. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Також Надія Савченко відвідала бази 5-го і 8-го батальйонів УДА, зокрема, випробувала на полігоні унікальну експериментальну зброю, що виготовлена у зброярні УДА й існує поки що в єдиному екземлярі.

Бійців Української добровольчої армії та добровольців ЗСУ, які спілкувалися з Надією Савченко, цікавило передусім одне: коли ми вже підемо у наступ? Позиція Надії на сьогодні достатньо обережна і поміркована: вона вважає, що треба робити все, щоб проливалося якомога менше української крові і щоб українські полонені якнайшвидше повернулися додому, і виступає за ведення війни диверсійними групами. Також вона сподівається на закриття кордонів з РФ і зменшення кремлівського впливу на території так званих "ЛНР-ДНР".

Дмитро Ярош і Надія Савченко обговорили майбутню співпрацю з питань оборони, легалізації добровольців та звільнення українських полонених.

Наскільки плідною буде ця співпраця - покаже час, але вже сьогодні можна сказати, що двоє політиків-воїнів знайшли спільну мову.

У Росії вночі зазнав удару черговий НПЗ

четвер, 2 травень 2024, 8:28

Влада краю пояснила вибухи атакою нібито українських безпілотників на завод та роботою ППО. . Місцеві мешканці спочатку повідомили про характерний звук двигунів безпілотників, а потім про три вибухи. Представники влади заявили, що три безпілотники н...

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...