Звернення до Путіна було не єдиним: Луценко розповів про ще один лист Януковича в РФ

З проханням ввести в Україну російські війська межигірський втікач звертався не лише до президента РФ, але і до Держдуми.

Віктор Янукович. Фото:http://www.volyn24.com/

Президент-утікач Віктор Янукович у 2014 році написав два листи з проханням ввести війська до України. Про це генеральний прокурор Юрій Луценко сказав на брифінгу 15 лютого, передають Патріоти України з посиланням на Gаzeta.ua.

"Виявилося, що Янукович писав два листа. Один - Путіну, другий - російській Держдумі. Обидва грали роль прикриття російської окупації Криму, а далі - агресії на території Донбасу", - повідомив Луценко.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...