"Звезданули": Російський телеканал пробив дно матеріалом про 31-шу річницю Чорнобильської трагедії

Путінські пропагандисти дозволили собі грубі, ниці і похабні вислови, згадуючи трагедію, що відібрала тисячі життів і зламала долі мільйонам людей.

Телеканал "Звезда" познущався над Чорнобильською катастрофою. Фото: YouTube.

Пропагандистський телеканал Міноборони Росії "Звезда" в 31-ту річницю Чорнобильської трагедії назвав президента України Петра Порошенка "радіоактивним". Так, на сайті телеканалу вийшла стаття, у якій Порошенко був названий "радіоактивним", а київська влада "мутує", повідомляють Патріоти України.

Як стверджується у статті, нібито "широко розрекламоване "Укриття", зведене на кошти західних інвесторів, продовжує "світитися" чітко видимими ночами викидами радіації".

Також канал повідомляє, що "співробітникам, які працюють у 30 км зоні ЧАЕС, до прізвища додається приставка "фон" (наприклад, Олександр Іванов фон)".

"До співробітників, що працюють у межах 10 км зони, у зверненні вживаються слова "Ваша світлість". А до співробітників із 5 км зони, у зверненні вживаються слова "Ваше сіятельство", - йдеться у статті.

Нагадаємо, раніше росЗМІ створили черговий фейк про українську армію.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...