Звільнили без додаткової застави: Суд у Відні не дозволив прокуратурі заарештувати Фірташа

Українському олігарху-втікачеві заборонено залишати територію Австрії, він здав суду свій закордонний паспорт.

Дмитро Фірташ. Фото:http://glavcom.ua/

Земельний суд Відня в п'ятницю, 24 лютого, відхилив вимогу прокуратури Відня затримати бізнесмена Дмитра Фірташа в рамках справи про екстрадицію в США. Про це повідомляє 112.ua з посиланням на джерело, зазначають Патріоти України.

"Суд відмовив прокуратурі Відня в арешті Фірташа, оскільки відсутній ризик неявки Фірташа на вимогу суду. Суд зобов'язав Фірташа регулярно відвідувати суд через певні проміжки часу", – зазначили захисники бізнесмена.

"Дмитру Фірташу заборонено залишати територію Австрії, він здав суду свій закордонний паспорт", – додали адвокати.

Олігарха затримали 23 лютого за нявної справи про екстрадицію в США. Раніше в цей день суд відхилив запит Іспанії на затримання бізнесмена.

"Дмитро Фірташ заперечує всі звинувачення проти нього, і ми впевнені, що його невинність доведуть", - заявили його адвокати.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...