10-річна піаністка з Криму здобула для України перемогу на міжнародному конкурсі в Брюсселі

Документальний фільм «Pianino for Peace» ( «Піаніно для миру»), де також розповідається про долю маленької кримчанки, отримав визнання на міжнародному фестивалі миру і кіно «International Peace & Film Festival».

Христина Михайличенко. Фото: kryminfo.net.

10-річна піаністка Христина Михайличенко здобула перемогу на міжнародному конкурсі Merci Maestro, який цього року проводився в Брюсселі. Про це на своїй сторінці в Facebook написала мати переможниці Наталя Михайличенко, передають Патріоти України.

«Більше 40 учасників в групі А. Конкурс у два тури. До другого туру пройшли 15 дітей у віці до 11 років, і це вже всі лауреати міжнародних конкурсів, хто приїхав в європейську столицю продемонструвати національну музичну академічну школу. Друзі, аплодируйте, Україна перша!»- написала Наталя Михайличенко.

Згідно з умовами конкурсу, переможець в категорії А отримує премію в розмірі 200 євро. Cім'я Христини Михайличенко переїхала в Київську область з анексованого Росією Криму. Свій перший великий конкурс Христина виграла в п'ять років. У січні 2015 роки дівчинка виграла престижний міжнародний конкурс піаністів в Голландії. Документальний фільм «Pianino for Peace» ( «Піаніно для миру»), де також розповідається про долю маленької кримчанки, отримав визнання на міжнародному фестивалі миру і кіно «International Peace & Film Festival».

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...