11-річна донька загиблого бійця АТО розчулила українців віршами про війну (відео)

Cкріншот

11-річна дівчинка пише вірші про загиблого в АТО батька та Україну. Федір Угрін за рідну землю віддав найдорожче – своє життя. Але герої не вмирають. І тепер його справу продовжує маленька донечка, повідомляють Патріоти України з посиланням на 24tv.ua.

"Він був веселим, добрим, чесним та правильним", – згадує донька загиблого Дар’я Угріна. Саме таким запам'ятала свого батька-героя 11-річна Даша. Молодший братик Єгор тата не пам'ятає. А от дівчинка була із батьком дуже близькою, йому і присвячує свої вірші.

На вишиванках квітнуть маки,

Вони як символи землі,

Вони як згадка про солдатів,

Неповернувшихся з війни.

Мій тато теж, як воїн світла,

Не повернувся з тих полів,

І зла червона чорна квітка

Пробилася з його грудей.

Херсонець Федір Угрін до свого 40-річчя не дожив всього місяць. Він загинув за Україну, одразу після Дня Незалежності.

У зоні АТО Федір був кулеметником, хоча раніше зброї в руках не тримав ніколи. Науковець-геодезист готувався до захисту кандидатської, але плани зламала війна. До війська викладача Херсонського аграрного університету забрали під час однієї із перших хвиль мобілізації. Рідні кажуть, не піти на схід Федір просто не міг, він був патріотом.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...