12-річна донька української співачки постраждала у ДТП (фото, відео)

При цьому няня, яка супроводжувала дітей Марини Одольської на її концерт, отримала дуже серйозні травми.

ДТП у Києві. Фото: dtp.kiev.ua

Зірка "Території-А" Марина Одольська, яка нещодавно народила четверту дитину, повідомила про те, що її донька потрапила у ДТП/ На своїй сторінці у Facebook співачка поцікавилася, як можна покарати водія таксі, який вчинив аварію, передають Патріоти України.

"Вчора, моя донька постраждала в ДТП. Вона з своїм другом і нянею їхали на концерт де я брала участь. Після виступу я мчала в "Охматдит", а потім ще в одну лікарню на додаткові обстеження. Дитина постраждала. А тепер, увага-запитання! Подивіться відео за посиланням і підкажіть, як я можу наказати таксиста по закону? Є всі данні про нього", - написала стурбована Одольська.

У коментарях виконавиця зазначила, що її донька Люба травмувала коліно та зазнала тілесних пошкоджень. Також вона отримала значний стрес. При цьому няня, яка супроводжувала дітей Марини на її концерт, постраждала дуже сильно.

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...

50 років просував "руській мір" в Києві: Режисер-зрадник отримав посаду у Москві

неділя, 19 травень 2024, 2:35

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, став викладачем в Російському інституті театрального мист...