"12 июня будет тестом для полиции и для государства: Настоящие геи говорят, что им этот марш нафиг не нужен", - блогер про ЛГБТ-парад

Ю.Романенко: "Мені пишуть, що на Кривбасі набирають бусики тітушні (правильніше сказати, поганих акторів силового патріотичного жанру) на неділю" мочити п*дорів ".

12 червня в Києві планується проведення ЛГБТ-параду. Фото: ЖЖ.

Вставлю свої п'ять копійок з приводу 12 червня і запланованих ЛГБТ-торжеств і геїв-націоналістів, що до них доєдналися. Про це пише на своїй сторінці в Фейсбуці блогер Юрій Романенко, передають Патріоти України і цитують Нескучные новости далі без змін:

"Настоящие геи говорят, что им этот марш нафиг не нужен. Живут люди годами и не жужжат. Кто пойдет на этот марш, не знают. Но это не отменяет права ЛГБТ ходить маршами. Также как и гетеросексуалов и любителей пива.

Если любители пива пройдут маршем по Киеву, кто-то будет против? Не думаю. Хотя привычка пагубная. А если маршем пройдут алконавты? Думаю, что марш будет очень масштабный. Впрочем, это был бы не марш, а марш-ползок. Кто был бы против? Жены разве что.

Но националистов не возмущают игровые автоматы на каждом углу и шабаш коррупционеров. Нет. Там могут дать по рогам. А в этой теме еще и бабла дают.

Мне вон пишут в личку, что на Кривбасе набирают бусики титушни (правильнее сказать плохие актеры силового патриотического жанра) на воскресенье "мочить п*доров". Так что все по сценарию. Побоище заказали, оплатили, значит будет побоище.

Власть обещает много полиции. Но удивительно, что власть не пакует тех, кто угрожает применить силу. Может быть, потому что власть понимает, что у нее силенок маловато? В общем, 12 июня будет тестом для полиции и для государства".

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...