16-тонна фура телеканалу "СТБ" зіпсувала парк у Києві (фото)

Фура знімальної групи проекту "Я соромлюсь свого тіла" зіпсувала газон, мешканці обурені

Фото: "Фейсбук"

Телеканал СТБ 4 вересня проводив зйомку власного проекту на території парку "Наталка". 16-тонна фура знімальної групи, яка заїхала на територію парку, зіпсувала газон. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

"Хочемо висловити "подяку" телеканал СТБ Я соромлюсь свого тіла за псування газону в парку "Наталка". Сподіваємося телеканал компенсує вартість газону (щоб його відновити) та подарує з десяток туй парку", - йдеться у повідомленні на сторінці групи "Я люблю Оболонь" у "Фейсбуці".

Прес-служба ГО "Парк "Наталка" повідомляє:

"До уваги усіх телеканалів та продакшенів!

Для вашого спокою, для спокою мешканців і для економії ваших грошей заздалегіть повідомляйте ГО «Парк Наталка» про проведення вами заходів у парку «Наталка». Ми допоможемо вам провести коммунікацію з мешканцями, щоб попередньо усунути усі недоліки, які можуть привести до наслідків описаних далі.

З самого ранку на території парку «Наталка» почалася зйомка передачітелеканал СТБ «Я соромлюсь свого тіла».
На превеликий жаль, зйомка почалася з того, що біля центрального входу на зелений газон заїхала 16 тонна фура, чим його зіпсувала.
Небайдужі мешканці обурилися і заблокували зйомку.
У телеканал СТБ були документи-повідомлення усіх компетентних органів, але не було ні слова про величезну фуру на газоні. Крім того,КП УЗН Оболонського району також не знали, що буде величезна фура на газоні.
Члени ГО «Парк Наталка» не були в курсі даних зйомок і знайти компроміс за фактом конфлікту після 4-5 годин спроб вже практично неможливо.
На водія фури був виписаний адміністративний штраф.
Мешканці постійно визвають поліцію на незаконне розташування фури та відсутність документів, співробітники СТБ визивають поліцію на перешкоджання журналістської діяльності.
Продюсер проекту сказала про те, що з самого початку намагалися домовитися – відігнати фуру на асфальт, що писали на Оболонська РДА та КП УЗН Оболонського району гарантійний лист про відновлення благоустрою території, пропонували додатково висадити нові дерева у парку.
Зі слів мешканця, який перебував на місці подій з самого початку, люди лише вимагали прибрати фуру з газону і не були проти продовження зйомок.
В даний момент знімальна група чекає настання темряви для продовження зйомок, а мешканці блокують зйомку і не збираються нікуди йти".

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...