2017 - рік вогненного Півня: Як зустріти Новий рік

Офіційно червоний вогненний Півень вступить в свої права 28 січня 2017 року, з настанням китайського нового року.

За китайським гороскопом майбутній 2017 рік - рік червоного вогненного Півня. Фото: geo-storm.ru.

Рівно через місяць світ вступить в Новий 2017 рік. За китайським гороскопом, символом 2017 року стане вогненний Півень. Журналісти вирішили розповісти, як правильно зустріти цей рік, і бути щасливим в усьому в 2017 році, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Отже, щоб наступний рік був вдалим, рекомендується зустріти його вдома в колі сім'ї і близьких друзів, а ось кольором наступного року залишається червоний, як і в рік Мавпи.

Для сервірування столу можна сміливо діставати декор з минулого року. Одягатися і прикрашати будинок можна в червоний, яскраво-червоний, зелений і золотий кольори. Але уникайте зайвого блиску, як для прикрас будинку, так і для свого образу.

А ось, що стосується святкового столу, то варто звернути увагу на приготування страв для святкового столу. Не рекомендується для новорічного столу готувати страви з птиці, зокрема, курятини. А також рекомендується викреслити з меню дичину: качок, індиків, перепелів.

Крім того, зверніть увагу і на оформлення страв, в якому не повинно бути варених яєць.

Але у представника цього знака є свої переваги - це солодке. Тому саме час діставати свої фірмові рецепти десертів і порадувати своїх близьких. Крім того, щоб в будинку завжди водилися гроші і благополуччя, обов'язково поставте на стіл вазу з фруктами.

Але пам'ятайте, офіційно червоний вогненний Півень вступить в свої права 28 січня 2017 року, з настанням китайського нового року.

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...