30-річна мама шістьох дітей стала успішною моделлю і обличчям бренду нижньої білизни від Брітні Спірс (фото)

Роузі показує іншим багатодітним мамам приклад того, чого можна досягти, і до чого їм можна прагнути.

Роузі Луік зі своїми дітьми. Фото: Інстаграм.

Дивлячись на ці фото просто неможливо повірити в те, що перед нами 30-річна жінка, яка народила вже шістьох (!) дітей. Тепер ця багатодітна мама стала моделлю, яка рекламує нижню білизну від Брітні Спірс, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Уродженка Брісбена Роузі Луік вперше потрапила в заголовки ЗМІ в 25 років. На той час вона вже була мамою чотирьох дітей, яка вирішила подарувати дитину кращій подрузі, виступивши в ролі сурогатної матері. Через деякий час Роузі справила на світ близнюків, довівши загальну кількість народжених нею дітей до 6.

Після такого числа дітей очікувати від жінки наявності модельної фігури здається чимось з розряду ненаукової фантастики.

Але Роузі довела, що вона може зробити будь-яку мрію реальністю. Жінка виховувала дітей і присвячувала весь вільний час тренуванням, щоб з часом почати кар'єру моделі, про яку вона мріяла ще з дитячого віку. І ось зовсім недавно ця багатодітна мама підписала свій перший професійний контракт. Тепер вона буде рекламувати в Австралії нижню білизну з колекції поп-зірки Брітні Спірс.

Роузі співпрацює і з деякими іншими брендами, вона також недавно випустила цілу автобіографічну книжку про своє перебування в клініці ЕКО і отриманий досвід. Сама жінка дуже задоволена тим, що може «розбавити індустрію моди чимось зовсім іншим».

Роузі зізнається, що деякі модельні агентства відразу відмовляються від спілкування, коли дізнаються, в якому віці вона почала свою кар'єру в індустрії. Переважна більшість моделей приходять в цей бізнес в 13-14 років. Але для Роузі завжди були свої пріоритети - спочатку сім'я і діти, потім подіум і фотосесії.

Крім того, Роузі показує іншим багатодітним мамам приклад того, чого можна досягти, і до чого їм можна прагнути. Звичайно, якщо вони знайдуть достатню мотивацію для цього.


У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...