49-річна Лю Еллін з Китаю виглядає ровесницею свого сина (фото)

Жінка каже, що рідко користується косметикою, тому має гарну шкіру. Вона - фітнес-фанатик. Молодість залишається завдяки регулярним фізичним вправам.

Лю Еллін. Фото: Інстаграм.

Чи можна виглядати на половину свого віку? Найімовірніше, що так! І 49-річна Лю Еллін з Китаю - живий доказ цього. Китаянка, яка майже не користується макіяжем і якій вже скоро 50 років, виглядає так, що незнайомі люди сприймають 22-річного сина Еллін за її бойфренда, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Без зморшок навколо очей, із сяючою шкірою і підтягнутим спортивним тілом Лю вражає людей своєю зовнішністю.

"Люди часто шоковані, коли дізнаються, що мені майже 50. Всякий раз, коли я десь в магазині називаю людям свій реальний вік, мене обступає натовп. Всі хочуть дізнатися мої секрети", - розповідає Лю Еллін.

Так в чому ж її секрет? Регулярні фізичні навантаження протягом трьох десятиліть. "Я плаваю в озері і кожен день займаюсь важкою атлетикою. Моє улюблене заняття - плавання на свіжому повітрі взимку", - говорить китайська красуня.

Також Лю відома своїми подвигами. Вона перепливла річку Янцзи в Китаї і Хан в Південній Кореї. У березні 2016 року без зупинки перетнула Малаккську протоку, довжина якого 12 км. На це Лю Еллін затратила всього чотири години. Вражає, чи не так?

Сьогодні в супермолодої 49-річної мами понад 75 тисяч підписників на китайському соціальному медіа-сайті Weibo. Лю Еллін каже, що почувається на 15 років, мріє подорожувати по світу і залишатися красивою до 80 років.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...