50% квитків на "Євробачення" купили іноземці, серед лідерів - німці та британці - Кириленко (відео)

За інформацією віце-прем'єр-міністра України вже розкуплено більше 27 тис. квитків на події музичного конкурсу, який пройде у травні в Києві.

В'ячеслав Кириленко. Фото:www.ukrinform.ua

На дев'ять подій музичного конкурсу "Євробачення 2017", який пройде в Україні, продано більше 27 тис. квитків. Про це в ефірі "Українського радіо" повідомив віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко, передають Патріоти України.

"50% приблизно куплено українцями, 50% - іноземцями. З іноземців лідирують німці та британці. Тобто європейці будуть їхати до нас сміливо і з великим задоволенням. Ми очікуємо до 20 тис. іноземних гостей протягом двох тижнів всіх подій "Євробачення", - сказав він.

Кириленко анонсував з 10 квітня початок продажів квитків на півфінали і гранд-фінал. "Це дуже дефіцитні квитки", - зазначив віце-прем'єр-міністр.

Як відомо, Україна отримала право на проведення "Євробачення 2017" після перемоги Джамали з піснею "1944" на конкурсі минулого року.

Конкурс пройде в Міжнародному виставковому центрі Києва.

Актриса Марія Машкова назавжди зреклася свого батька-путініста

неділя, 28 квітень 2024, 5:58

Російська акторка Марія Машкова, яка емігрувала до Америки, розповіла, що більше не думає про свого батька і не переймається щодо стосунків із ним після того, як він закликав її покаятися за засудження війни в Україні та повернутися в Росію. В одному з...

Якісні фальшивки тепер підсовують навіть у обмінниках: Що потрібно перевірити обов'язково при купівлі валюти

неділя, 28 квітень 2024, 5:40

В Україні розповсюджують фальшиві долари через незаконні пункти обміну та інтернет. Деякі банкноти неможливо самостійно перевірити. Тому єдиний спосіб захистись: купувати валюту тільки в тих обмінників, адреса яких вказана в реєстрі НБУ, а також в банк...