7-річний американський хлопчик влаштувався на роботу, щоб допомагати бідним дітям

На зароблені гроші Трентон Гарднер вже купив ляльок, крейду і велосипед, а батьки допомогли йому відвезти подарунки дітям з бідних сімей.

Трентон Гарднер. Фото: WDBO.com.

Семирічний Трентон Гарднер з Бікнелла, штат Індіана, влаштувався працювати в McDonald's для того, щоб заробити грошей. І не для себе, адже у нього є люблячі мати і батько, теплий будинок і прибрана ялинка. А для інших, бідних дітей - щоб і у них під ялинками лежали святкові подарунки, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Коли Трентон виявив бажання влаштуватися працювати в McDonald's, йому відмовили: мовляв, занадто малий. Хлопчик сильно засмутився і навіть заплакав, чим розтопив серце генерального менеджера ресторану і та дозволила йому витирати столи в обмін на чайові.

- Я протираю столи, і клієнти мені платять за це, - каже дитина. - Це найкрутіша робота, яку я коли-небудь робив. Тепер хлопчика вважають чи не найбільш цінним співробітником підприємства: в грудні йому присвоїли звання «почесного» працівника.

На виручені кошти Трентон купив ляльок, крейду і велосипед, які батьки допомогли упакувати в машину і відвезти дітям з бідних сімей.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...