7 січня розпочнеться рідкісне астрономічне явище: Кілька порад, як скористатися періодом удачі

​У вашому розпорядженні буде майже місяць!

7 січня розпочнеться рідкісне астрономічне явище. Фото: ЖЖ.

В період з 7 січня по 6 лютого 2017 року спостерігатиметься рідкісне астрономічне явище. В цей час всі планети нашої Сонячної системи будуть рухатися директно, тобто в одному напрямку, якщо орієнтуватися по Землі. Стародавні жерці вважали такі рідкісні явища вкрай сприятливим періодом для всіх землян і часом великих можливостей, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Стефані «Уейв» Форест - перший знаменитий астролог, який почав публікувати статті, вести онлайн-курси і проводити лекції на тему цього явища.

Уейв пояснює: «У цей момент з нашої геоцентричної точки зору вся наша Сонячна система рухається в одному напрямку, як одна цілісна космічна річка, спрямована в одну сторону - вперед. Ми називаємо це директним рухом. Така синхронність - рідкісне явище в космосі».

Ще перші люди, що стали спостерігати за зоряним небом, помічали, що є періоди, які можна пов'язувати з особливими надіями на майбутнє.

Бувають такі часи, коли напрямок руху Землі по безкрайньому космосу точно збігається з напрямком руху Сонця (воно здається нерухомим тільки для тих, хто перебуває всередині Сонячної системи).

У цей час Сонце може надати вам надзвичайну космічну підтримку в будь-якому починанні. Але це відбувається за однієї умови: ваші цілі спрямовані на користь, а не на шкоду всього життя на Землі.

Астрологи рекомендують використовувати цей час для здійснення успішних бізнес-угод, укладення шлюбів, великих покупок, благодійних акцій, фізичних операцій, інавгурацій, початку нової справи, народження нового президента і інших подій, в яких вкрай важливо гарантувати позитивний результат. Цей період, що триває майже цілий місяць, починається з директного Меркурія і завершується ретроградним Юпітером 6 лютого 2017 року.

Отже, що нам чекати вже в січні?

Уейв пояснює: «Давайте скористаємося шамансько-астрологічною термінологією, в якій Меркурій представляється швидкою, мінливою планетою, здатною запросто перетинати Верхній Світ, Середній Світ і Нижній Світ в одну мить. Він не затримується довго ні в одному зі світів, тому що в основному виступає тимчасовим провідником, шукачем інформації і посланником між світами». Так що цей час ідеально підходить для того, щоб використовувати всю накопичену раніше інформацію і впевнено рухатися вперед.

Найближчий січень - це час великих рішень. Пропустимо - і вирішувати ті ж проблеми в наступні місяці буде набагато складніше.

А чого чекати від ретроградного Юпітера в лютому?

Уейв каже: «Протягом всього циклу з 7 січня по 6 лютого Юпітер перебуває в опозиції Урану. Тому в цей час у вашому житті можливі раптові, несподівані зміни. Очевидно, великі події в цей період почнуть відбуватися у всьому світі, але і в вашому житті готуйтеся до найсерйозніших змін».

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...