70 зябликів, захованих у бігуді: В американському аеропорту у пасажира вилучили незвичний багаж (фото)

Влада вважає, що птахів везуть для участі в чемпіонаті співочих зябликів: там люди роблять ставки на те, скільки разів птахи защебечуть.

Зябликів сховали у бігуді. Фото: New York Times.

В міжнародному аеропорту імені Джона Кеннеді у Нью-Йорку співробітники митниці вилучили 70 живих зябликів, захованих в бігуді. Про це повідомляє New York Times, передають Патріоти України.

Пасажир з міста Джорджтаун в Гайані провозив птахів в дорожній сумці."Птахи можуть завдати значної шкоди сільському господарству країни", - кажеТрой Міллер, директор відділу польових операцій в Нью-Йорку.

Як передає New York Times, влада вважає, що птахів везуть для участі в чемпіонаті співочих зябликів: там люди роблять ставки на те, скільки разів птахи защебечуть. До участі в чемпіонаті приймаються тільки самці зябликів. При цьому нагорода за перемогу може сягати $ 10 тисяч доларів. Цього року це вже не перший випадок: загалом митники вилучили близько 184 зябликів. Птахів передали ветеринарній службі Міністерства сільського господарства США, де їх помістили під карантин.


Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...