71-річний дідусь із Казахстану став крутим геймером (відео)

Амана Алабашева на комп'ютерні ігри підсадив рідний онук.

"Аташка" запрошує позмагатися. Фото: YouTube.

Дідусь часто спостерігав, як хлопець грає в різні онлайн-ігри. І тепер чоловік не Аман Алашбаев, а "Аташка". Незважаючи на свій поважний вік, дідусь не тільки вміло воює в комп'ютерній грі, але і дає поради молодим гравцям, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Старенький геймер спочатку тренувався і вивчав правила в іграх. Особливо пенсіонера захопили емоції від комп'ютерних баталій.

"Аташка" розповів, що віртуальні ігри добре впливають на його здоров'я. У дідуся значно покращилися увага і реакція. А ще він став приймати менше таблеток і ліків.

На початку діда викидали з гри через поважний вік. Але тепер у нього є постійні суперники і віддані шанувальники.

У геймера-пенсіонера грандіозні плани - він планує взяти участь в чемпіонаті Counter-Strike. Не заради перемоги, а просто хоче поспостерігати за професійними гравцями.

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Оце так! Вчені заявили, що гнів може шкодити кровоносним судинам

четвер, 2 травень 2024, 9:57

Короткочасний спалах гніву, спричинений спогадами про минуле, може зашкодити кровоносним судинам "розслабитися". Це негативно впливає на кровотік, передають Патріоти України. Такого висновку дійшли американські вчені, провівши відповідне дослідження, р...