90-ті повертаються: В Одесі два бізнесмени ділили готель (фото, відео)

Під час штурму з перестрілкою були затримані 23 учасники конфлікту, в лікарню доставлено 3 постраждалих.

Під час штурму постраждали три людини. Фото: ГУ НП.

У поліції Одеси підтвердили той факт, що причиною перестрілки в готелі Villa le Premier є корпоративний конфлікт між двома співвласниками готелю. Для з'ясування відносин один з власників найняв одну охоронну фірму з Дніпра, а інший - одеське охоронне агентство. Про це повідомили одеські правоохоронці, передають Патріоти України з посиланням на «Коментарі».

Дніпровські охоронці закрилися в готелі зсередини, а представники іншої сторони намагалися проникнути в будівлю готелю. В ході штурму готелю представники обох охоронних агентств почали застосовувати вогнепальну зброю.

В результаті працівниками поліції були затримані 23 учасники конфлікту, вони доставлені в Шевченківське відділення. В одеську клінічну лікарню доставлені троє постраждалих для надання медичної допомоги.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Всі обставини даної події встановлюються. Триває слідство.

Нагадаємо, директор Villa le Premier заявив, що вдень 6 вересня одна з власниць готелю Тетяна Матузенко прийшла в супроводі приблизно 20 чоловік в камуфляжі і заявила, що тепер є одноосібною власницею готелю.

Панд немає, то знайшли живу "підробку": Як китайський зоопарк дурить відвідувачів (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 20:40

За маленьких панд у вольєрі Taizhou Zoo у провінції Цзянсу намагалися видати забарвлених собак породи чау-чау. Про те, що замість ведмежат публіці показують забарвлених цуценят розпізнали відвідувачі. На питання журналістів, представник зоопарку просто...

"Спочатку подумали, що це вибух": У кропивницькому дендропарку розбилася насмерть жінка

вівторок, 7 травень 2024, 19:14

У дендропарку Кропивницького розбилася насмерть 56-річна жінка. Вона впала з оглядового колеса. Про це «Суспільному» розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко, передають Патріоти України. Поліція вже розпочала кримінальне провадження за част...