"А чего коня за порогом оставил? Чингисхан, б*я": Мережу підірвало відео з соратником Путіна у незвичному вбранні

Користувачі мережі бурхливо обговорюють святкування Дня чеченської жінки в Грозному.

Рамзан Кадиров. Фото:скрін відео

У соціальних мережах викликало резонанс відео, на якому глава Чечні Рамзан Кадиров постав на урочистому прийомі в Грозному в шоломі, з мечем і списом. Відеозапис опублікований на каналі Рамзана Кадирова на YouTube, зазначають Патріоти України.

У незвичайному вбранні Кадиров постав на прийомі, присвяченому Дню чеченської жінки. Прийом, на який Кадиров з'явився в обладунках, проходив в грозненському палаці "Сафія". На своїй сторінці в Instagram він розповів, що тепло привітав усіх жінок Чечні, а свято завершилося салютом.

"Северная Корея отдыхает...", "После удачных выборов в Чечне объявлен феодализм", "Сказочный воин", "А чего коня за порогом оставил?", "Чингисхан, б*я. Да все путем, у чувака мания величия прогрессирует", "Жаль, конечно, что не в костюме Рыцаря Джедая, но тоже очень даже!", "Илья-Муромец!", "Такими темпами скоро вместо него конь будет приходить", — коментують відео в Twitter РИА Новости.

День чеченської жінки відзначають в Чечні з 2009 року в пам'ять про 46 дівчат, які загинули під час Кавказької війни.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...