"А далі - ялинка без голок?": На місці знесеного Ілліча у Києві хочуть поставити годинник без стрілок

Італійський годинник розрахований на закоханих, які "не помічають часу"

Фото: "Обозреватель"

У центрі столиці на місці знесеного пам'ятника Леніну, що знаходився на Бессарабській площі, запропонували створити місце зустрічі закоханих. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

Автор ідеї, Костянтин Скритуцький, розробив проект багатофункціонального простору для виставок, проведення концертів під відкритим небом та зустрічі закоханих. На місці мав розміщуватись годинник, привезений з Італії. За ідеєю скульптора, на годиннику не має бути стрілок, адже для закоханих немає часу.

Задум привернув увагу бізнесмена і письменника Гаріка Корогодського, що погодився стати спонсором проекту. Проте ідея благоустрою території отримала конкурсну основу серед всіх зацікавлених, тож доля "годинника закоханих" лишається під питанням.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...