"А как ты наказал Америку за санкции?": Популярний співак з РФ висміяв росіян у новому відео

Користувачі соцмереж жартують, що Обама ще два місяці буде гадити їм в дворах, красти асфальт на російських дорогах, а деякі жартують, що вже бачили, як Трамп викручує лампочки в під'їздах.

Вася Обломов висміяв росіян. Фото: world.korupciya.com.

Відомий російський музикант, поет і композитор Вася Обломов (справжнє ім'я — Василь Гончаров) опублікував новий кліп, в якому висміяв антиамериканську істерію в РФ. Зокрема, ролик був опублікований на його каналі на YouTube, повідомляють Патріоти України.

У своїй новій роботі Обломов звернув увагу, як росіяни ведуть себе в побуті. Він навів приклади про те, як в РФ під дією пропаганди почали влаштовувати антизахідні акції.

"А ти? Як за зухвалі санкції ти покарав адекватно Америку?", - запитує Обломов.

Варто відзначити, що цей кліп викликав бурхливу реакцію у користувачів мережі. Менш ніж за добу ролик переглянули понад 20 тисяч чоловік, багато з яких залишили забавні коментарі.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...