А міг вдома оленів пасти: На Донеччині посадили за ґрати найманця з Якутії, який воював за "ДНР"

У квітні 2015 року найманець приїхав в Україну і вступив до лав батальйону "Восток", отримавши позивний "Саха".

Ілюстрація:Кореспондент.net

Суд оголосив вирок російському найманцю з Якутії, який воював на Донбасі в складі російсько-терористичних військ. Про це повідомила прес-служба прокуратури Донецької області, передають Патріоти України.

"Костянтинівський суд підтримав принципову позицію місцевої прокуратури в кримінальному провадженні проти 50-річного громадянина Російської Федерації, жителя республіки Саха (Якутія), який брав активну участь у діяльності терористичної організації "ДНР", - повідомили в прокуратурі.

Встановлено, що в квітні 2015 року найманець приїхав в Україну і вступив до лав терористів "ДНР", а саме в так званий батальйон "Восток" на посаду стрільця і отримав позивний "Саха".

Службу в лавах російсько-терористичних військ він проходив в окупованій Ясинуватій.

Рішенням суду іноземний найманець визнаний винним в скоєнні злочинів, передбачених ч.1ст. 258-3 (участь у терористичній організації), ч.1 ст. 332-1 (порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї) КК України та засуджений до восьми років позбавлення волі.

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...