А поліцейський сидить: Суд звільнив водія BMW, який влаштував смертельні перегони в Києві

Ростислава Храпачевського випустили "під особисті зобов'язання".

Суд відпустив Ростислава Храпачевського під "особисті зобов'язання". Фото:tsn.ua

Голосіївський суд Києва у вівторок, 1 березня, випустив під особисті зобов'язання Ростислава Храпачевського, який в ніч на 7 лютого керував BMW під час скандальної смертельної погоні. Про це передає ТСН, інформують Патріоти України.

Згідно з обраним запобіжним заходом, Храпачевський повинен повідомляти слідчого про зміну адреси проживання, якщо це матиме місце. Крім того, Храпачевському заборонено відвідувати заклади, де реалізують алкогольні напої. У той же час водій повинен знайти постійну роботу.

Варто зазначити, що прокуратура вимагала найсуворішої міри запобіжного заходу, яку передбачає інкримінована стаття, - цілодобовий домашній арешт.

Зокрема, прокурори побоювалися, що Храпачевський може втекти, проте суд не задовольнив це клопотання. Судять Храпачевского за статтею - опір представникові влади, правоохоронних органів.

Україна в тренді: Букмекери оцінили шанси на перемогу учасників Євробачення-2024

середа, 8 травень 2024, 5:58

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться сьогодні, 7 травня. Букмекери назвали ймовірного переможця конкурсу. . Наразі перше місце посідає представник з Хорватії. Співак Baby Lasagna виступить з піснею Rim Tim Tagi Dim і наразі має вірогідність 60...

Смачний спосіб обманути старість: Американський мільярдер назвав один продукт, який продовжує життя

середа, 8 травень 2024, 5:40

45-річний Брайан Джонсон, мільярдер та підприємець, який став популярним через своє рішення зробити переливання крові свого 17-річного сина з метою зберегти молодість, заявив про намір поділитися "секретним інгредієнтом", що, за його словами, може прод...