"А що ви хотіли? Всіх ненавидіти, нічого не робити і ситно їсти? Так не буває", - Сотник про росіян

Населення РФ саме з піною у рота підтримує купку бандитів

Зіпсовані продукти. Фото: "Погляд"

Російський письменник, публіцист Саша Сотник прокоментував ситуацію з їжею, яка склалась у РФ. Багато громадян незадоволені якістю їжі. Люди не просто незадоволені нею, але й обурюються. Відповідний запис він розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі, повідомляють Патріоти України.

«Хлопці, а що ви хотіли? Всіх ненавидіти, нічого не робити, крім трупів від «русского мира», вбивати сусідів і ситно при цьому жерти? Так не буває. Буває інакше», - заявив Сотник. Він зазначив, що світ почав відвертатись та відгороджуватись від Росії. Адже не дарма, на зміну якісним продуктам пришла гниль, а замість якісних харчових добавок почали використовувати канцерогени.

«Медицина загинається, онкологія і СНІД процвітають. Це називається навіть не геноцид. Геноцид - це коли кривавий диктатор убиває населення мільйонами. А тут населення саме з піною у рота підтримує купку бандитів. Так що це - не геноцид. Це - природний процес, самопожирання імперії», - підсумував публіцист.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...