"А що ви відчуваєте, коли, наприклад, розчавили таргана? Або вбили щура?": Український снайпер гостро висловився про ліквідацію бойовиків на Донбасі

Ілюстрація: donbass.ua

Один з кращих українських снайперів в зоні АТО, який з метою безпеки попросив не називати свого імені і позивного, розповів про ліквідацію бойовиків на Донбасі і своє ставлення до війни. Про це він заявив в інтерв'ю "Апострофу", повідомляють Патріоти України.

За його словами, існує ціла серія запитань для снайперів, які повторюються з разу в раз і набридли настільки, що на них вже давно придумали величезну кількість шаблонних відповідей.

"Наприклад, на запитання, чи важко стріляти в людей, можна відповісти: "Так, важко, тому що ці сволоти бігають і заважають прицілитися" або "Взагалі не складно, тому що ми в людей не стріляємо - ми стріляємо в противника, люди всі залишилися з цього боку". Або: "Що ви відчуваєте?" Якщо я потрапив, я відчуваю задоволення, тому що добре зробив свою роботу. Якщо промахнувся - я незадоволений, тому що свою роботу виконав погано. Це - робота", - сказав він .

Снайпер підкреслив, що на запитання, що він відчуває себе при цьому, міг би відповісти так: "А що ви відчуваєте, коли, наприклад, розчавили таргана? Або вбили щура? Або застрелили скажену собаку, що напала на дитину? Ось що ви можете відчувати?".

Крім того, він додав, що любить запитання про те, що відчуває, стріляючи в людину, і може відповісти тільки одне - відчуває віддачу.

За словами снайпера, існує маса варіантів, як можна відповісти, можна піти в гумор, відповідати з позиції розуміння, що ти робиш свою роботу, що це бізнес, а бізнес вимагає результату. Якщо хочеш підняти свій рівень як бізнесмена, ти повинен кожен день працювати. Ти повинен залучати інвесторів, ти повинен вкладати свої гроші, повинен вкладати свою енергію в те, щоб твій бізнес працював. І тоді він піде на лад. Ось зараз наш бізнес - це захистити Україну.

"Під словом "бізнес" я маю на увазі справу. І якщо мені хтось пред'явить, що я хочу заробляти гроші на війні, я відповім, що я в цю армію вклав грошей більше, ніж вся моя зарплата, яку я отримав. Не подобається слово "бізнес"? Назвіть це "коза ностра", тобто "наша справа", - підсумував він.

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...