"А шо такое? В этом борделе все можно": Яхно про "ділові" шортики журналістки в Раді (фото)

Журналістка респектабельної інформаційно-аналітичної програми вважає, що її пікантний дрес-код вже не може нікого здивувати, оскільки в стінах українського парламенту бачили і не таке.

В Раді побачили журналістку в "ділових" шортиках. Фото: Обозреватель.

Співробітниця одного із ЗМІ з'явилася у Верховній Раді України в коротких шортах і в туфлях на високих підборах. Відповідні фото 31 березня опублікувала на своїй сторінці в Facebook журналістка Олена Яхно, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За її словами, такий пікантний дрес-код вже не може нікого здивувати, оскільки в стінах українського парламенту бачили і не таке.

"А шо такое? Нормальные деловые шорты! Во времена моей молодости из Рады погнали помощницу, потому что она пришла в ... боа. А сейчас в этом борделе все можно", - написала Яхно.

"Апдейт. Все намного серьезней, чем вы думаете. Мне только что сорока на хвосте принесла, что девушка не развлекуху снимает, а сюжет делает для респектабельной информационно-аналитической программы. Отакое от", - додала Яхно.

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...