А Трамп прочитає? Сімферопольський "депутат" написав лист новому президенту США з проханням визнати анексію Криму

Кримський комуніст Кіскін вважає, що якщо Ялтинська конференція №2 відбудеться, то ім'я Трампа і Путіна буде назавжди вписано золотими літерами в підручники історії.

Степан Кіскін. Фото:Avdet

"Депутат міської ради" окупованого Сімферополя від КПРФ Степан Кіскін написав листа переможцеві на виборах президента США, республіканцеві Дональду Трампу з закликом визнати Крим частиною Росії. Текст і копії листа він розмістив на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

Згідно з текстом, Кіскін просить Трампа визнати анексований півострів частиною РФ і зустрітися там з президентом РФ Володимиром Путіним.

"Настало время новой Ялтинской конференции, которая должна установить новый мировой порядок, в котором будут учтены не только интересы США и Российской Федерации, но и всех стран мира. Если Ялтинская конференция №2 состоится, то Ваше имя и имя нашего президента Владимира Владимировича Путина будет навсегда вписано золотыми буквами в учебники истории, как государственных деятелей, которые позаботились о судьбе мира, раздираемого войнами и конфликтами", - написав він.

Лист кримський комуніст відправив послу США в РФ Джону Теффту з проханням передати його Трампу.


У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...