А він, сонцеликий, не допоміг: В Євпаторії дощенту розчистили ринок, торговці з якого повзали на колінах перед Путіним

Всім підприємцям пообіцяли місця для торгівлі на муніципальному ярмарку, однак нові умови торговців не влаштовують.

Скріншот відео

Епопея з найбільшим продовольчим ринком на Західному березі Криму завершена - ринку "Олімп" більше не існує. Ділянку землі на перехресті проспекту Перемоги та вулиці 9 Травня у Євпаторії повністю зачистили від торгових будівель. Про це пишуть Аргументы недели-Крым, інформують Патріоти України.

"Всім підприємцям будуть надані місця для торгівлі на муніципальному ярмарку, на якому вони зможуть працювати у вихідні дні, оплачуючи робоче місце з розрахунку 300 рублів на день", - заявив глава адміністрації Євпаторії Андрій Філонов.

Однак більшість базарників не влаштовують ці умови, і вони самостійно шукають нові торгові місця. "Шкодуємо, що не розібрали повністю свої торгові місця, сподіваючись до останнього на вирішення цього питання. Розумні люди вивезли і прилавки, і будівельні матеріали. Все одно все пішло під злам", - нарікають деякі торговці ринку "Олімп".

Ринок "Олімп" було вирішено ліквідувати в зв'язку з тим, що він знаходився в охоронній зоні (під ним проходили інженерні комунікації) і не мав жодних дозвільних документів.

Нагадаємо, в Євпаторії виник скандал навколо закриття великого ринку "Олімп". Продавці, які володіють торговими майданчиками на ринку, вийшли на протест з російськими прапорами і портретами президента РФ Володимира Путіна. Одна з торговок навіть стала на коліна, звертаючись до Путіна.

"Ми бігли від фашизму, а прийшли знову до фашизму", - заявила одна з учасниць мітингу.

Бронювання від мобілізації подовжено для ще однієї категорії військовозобов'язаних: Що варто знати

понеділок, 6 травень 2024, 13:22

Кабінет міністрів подовжив на місяць термін дії відстрочки від призову для працівників "Укрзалізниці". Про це йдеться в постанові уряду № 492 від 3 травня "Деякі питання бронювання військовозобов’язаних працівників залізничного транспорту", передають ...

Кабмін внесе зміни в правила перетину кордону через новий закон про мобілізацію: Кого зачепить

понеділок, 6 травень 2024, 12:50

У зв'язку з новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня 2024 року, Кабінет міністрів внесе зміни до правил перетину кордону. Зокрема, вони стосуватимуться осіб, які мають право на відстрочку. Про це 6 травня повідомив речник...