"Спасите нас от фашистов! Вы посмотрите, что полиция с портретом Путина сделала": В окупованій Євпаторії підприємці мітингують проти зносу ринку (відео)

Торговці з місцевого ринку скаржилися Путіну на свавілля поліції та дійшли до висновку, що до влади в Криму прийшли фашисти.

Скрін відео

В окупованому Росією місті Євпаторія навколо закриття великого ринку "Олімп" виник скандал. Продавці, які володіють торговими майданчиками на ринку, вийшли на протести з окупаційними російськими прапорами і портретами президента РФ Володимира Путіна. Ролик з протестами підприємців виклали на Youtube, зазначають Патріоти України.

"Під прикриттям поліції почали різати ролети. Ми стали обурюватися: ми вийшли з російськими прапорами, з портретами Путіна", - каже одна з продавщиць.

При цьому інша учасниця акції показала розірваний портрет Путіна, звинувативши поліцейських в тому, що це вони зіпсували плакат: "Я вийшла на роботу, до мене приходять троє чоловіків і ось, що роблять з нашим вельмишановним і улюбленим президентом нинішнім (мається на увазі Путін, - ред.)".

"Шановний Володимире Володимировичу, врятуйте нас від свавілля. Коли ми попереду планети всієї бігли на референдум два роки тому ... Я 8 годин в черзі стояла. О 8 ранку я вже стояла в черзі. Я реально думала, що ми втікаємо від фашистів і бандерівців, а вийшло, що ми прибігли до інших фашистів", - відзначає одна з учасниць акції протесту.

У соцмережах вже оцінили виступ євпаторійських торгашів.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...