А ви це знали? Кому не можна їсти гречку

Лікарі охоче рекомендують гречану крупу в якості дієтичного продукту, але абсолютно не вітають ентузіастів, готових сидіти на ній тижнями.

Ілюстрація: russkoepole.de

Гречка - дуже корисна крупа, яка здатна чинити детоксикаційну дію на організм, зміцнювати стінки кровоносних судин, підвищувати рівень нейромедіатора допаміну, здатного запобігти розвитку депресії, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Вредного в гречке ничего нет, просто некоторым она может не подойти в силу, например, аллергических реакций. И дело здесь не в том, что это аллергенный продукт, а в том, что в гречке содержится много белка, на который может отреагировать наш организм.

Некоторым может повредить большое количество крахмала в гречке. Но если не есть ее ежедневно и не варить, а запаривать крупу, то этой неприятности с легкостью можно избежать.

Врачи-диетологи охотно рекомендуют гречневую крупу в качестве диетического продукта, но совершенно не приветствуют энтузиастов, готовых сидеть неделями на одной гречке. Как бы ни была эта крупа богата питательными веществами, все равно всего необходимого нашему организму в ней нет. Поэтому напомним о том, что все хорошо в меру".

У Москві палає і валиться завод, під рухнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...