"А за 5 грн так удавятся и нахамят бабушке": У Дніпрі водій кинув на зупинці дитину без свідомості

Дівчинка прийшла до тями на зупинці під стовпом.
Водію було байдуже, що станеться із нещасною дитиною. Ілюстрація: Факти.

У Дніпрі водій маршрутного таксі № 127, який їхав по лінії селище Мирне - парк Шевченка вранці 11 лютого висадив з машини неповнолітню дівчинку, якій в маршрутці стало погано, передають Патріоти України.

Як стверджує мама постраждалої дитини, дівчинку без свідомості залишили на зупинці вул. Лазяряна. Мама шукає свідків того, що сталося. Інцидент трапився в проміжок часу з 8:15 до 8:35. «Ищу пассажиров маршрутки N127- жёлтый Богдан, которые ехали сегодня (11.02.2019) по маршруту пос. Мирное-парк Шевченко, в промежуток времени с 8:15 до 8:35. И были свидетелями того, как моя несовершеннолетняя дочь потеряла сознание в маршрутке, а водитель ссадил её с автобуса и оставил в таком состоянии одну на остановке ул. Лазяряна», — пише Тетяна Михайличенко в Facebook.

Зазначається, що пізніше дитина прийшла в себе на зупинці під стовпом. Незважаючи на те, що навколо були люди, ніхто не підійшов. Даний факт обурив не тільки мати дівчинки, а й інших користувачів мережі. Підписники Михайличенко обурені такою поведінкою маршрутника.

«Люди будьте милосердными! Разве можно так относится друг к другу! И это мы европейская страна? Люди будте людьми!!!»

«Вообще должна быть аптечка! И водитель должен предоставить первую помощь!!! Если бы это был мой ребенок, я бы его разорвала!».

«Людей почти не осталось, это уже не единичные случаи, это уже норма».

«Девиз нашей действительности:» Люби себя и плюй на всех, и в жизни ждёт тебя успех…" Жуть … Мы называем себя людьми, звери так не поступают… Я уже столько всего насмотрелась, не удивляюсь, и мораль читать бесполезно, народ озверел… Как перед погибелью… Здоровья вашей дочке!!! А жаловаться??? А, что у нас законы работают??? Да они есть, но их никто не чтит… Удачи вам и здоровья!!"

«Эти водители истерики за пять гривен готовы любого жизни лишить. Нужна криминальная ответственность за такие исполнения».

Проте багато користувачів звинувачують не тільки безсердечного водія, але і пасажирів, які не допомогли неповнолітній.

«Водитель то козёл. А люди, которые ехали там?! Неужели не было ни одной мамы в маршрутке?! Это дикость. Даже животные помогают друг другу!»

«А где были пассажиры этой маршрутки, которые допустили до этого? С водителем все понятно, а вот люди, где люди были? На 127 маршруте одни уроды, то бабушек высаживают, то хамят, за 5 грн удавятся, надо начальству писать».

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...