Абсолютно нескрепно: На окупованому Донбасі під час свята спалили радянський пам'ятник (фото)

Згідно з інформацією, малолітні зловмисники облили пам'ятник бензином і підпалили.

У окупованій Макіївці. Фото: соцмережі.

6 вересня в Макіївці в День святкування 75-річчя визволення Макіївки від німецько-фашистських загарбників підлітки спалили пам'ятник героям-шахтарям, загиблим за часів Другої світової війни. Про це повідомляється в одному з донецьких пабліків в Telegram, передають Патріоти України.

"Підлітки в Ханженковому (Радянський р-н м Макіївки) спалили пам'ятник ветеранам ВВВ на день звільнення Макіївки. Місцеві жителі в соцмережах вимагають кримінальної відповідальності і позбавлення волі за такі діяння, а не просто "пригрозити пальчиком" у вигляді штрафу або відпрацювань", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією, малолітні зловмисники облили пам'ятник бензином і підпалили. Підозрювану групу підлітків незабаром затримали. Малолітнім злочинцям по 14-16 років.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...