Абстрактне переосмислення: Українцям запропонували новий символ Голодомору (фото)

Ідея подати вир з зерен, які символізують душі, здалася художнику цікавою.

Новий символ Голодомору. Фото: "Українська правда"

Українцям запропонували новий символ Голодомору. Про це повідомляє "Українська правда", передають Патріоти України.

Дизайнер та ілюстратор Богдан Гдаль відгукнувся на пропозицію проекту "Експертний Корпус" і створив новий символ Голодомору в Україні. "Мені здалася цікавою ідея подати вир з зерен, які символізують душі. Зображення показує всю трагедію без оцінок. Глядач дивиться на все з боку, не маючи можливості щось змінити. Але він може робити висновки", - розповів Богдан.

У своїй роботі він спробував переосмислити тему Голодомору і абстрагуватися від попередніх символів Дня Пам'яті - чорного кольору і зображення свічки. Експертний Корпус і художник закликали використовувати новий символ на річницю Голодомору, яка щорічно відзначається в четверту суботу листопада. В цьому році це 26 листопада.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...