Мистецтво без обмежень: Латвійський художник створює неймовірні скульптури ... зі сміття (фото)

Артурас Тамашаускас створює незвичайні скульптури зі сміття. Зазвичай виготовляє фігури тварин і роботів, використовуючи антикварні речі, металеві деталі і непотріб.

Творіння Артура Тамашаускаса. Фото: paveikslai.lt.

Латвійський художник 53-річний Артурас Тамашаускас створює незвичні скульптури зі сміття. Зазвичай складає фігури тварин і роботів. Використовує антикварні речі, металеві деталі і непотріб, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Артурас народився у сім'ї вчителів. З дитинства у ньому виховували любов до музики і мистецтва. Чоловік закінчив технічне училище прикладного мистецтва у місті Тельшай. Там отримав спеціальність по обробці металу.

"Я думав про створення пінгвіна протягом тривалого часу. Ці істоти мене смішать, але в той же час вони витончені і елегантні. Свій вибір зупинив на королівському пінгвіні. У той час, коли тримав старий корпус мотоцикла і лампу у руці, мені прийшла ідея - це буде головна частина тіла. Я не намагався копіювати точні пропорції тіла. Хотів зробити його кумедним анімаційним персонажем мультфільму або щось подібне. Королівський пінгвін стоїть на прозорій крижині з гідністю, дивлячись у далечінь. Наче точно знає, де буде пробурено наступний отвір", - розповів про одну із робіт Артурас.

Свої вироби художник продає через інтернет. Ціна коливається від 465 до 1 200 євро.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...