​Аби не занесло на повороті: "Укрзалізниця" запускає двоповерховий потяг Київ - Харків

З 12 лютого до 25 березня між Києвом і Харковом курсуватиме двоповерховий електропоїзд Skoda.

 електропоїзд Skoda

Протягом цього періоду вивчатимуть пасажиропотік на напрямі. Потяг курсуватиме щоп'ятниці, воскресінням і середам. Про це повідомляє прес - служба Укрзалізниці, зазначають Патріоти України.

Потяг вирушатиме з Харкова в 06: 45 і прибувати в Київ в 14: 24. Назад із столиці потяг виїжджає в 15:00 і приїжджає в 22: 29.

До складу електропоїзда входить шість двоповерхових вагонів, з яких два—моторних з кабінами управління.

Нагадаємо, електропоїзди Skoda раніше курсували на маршрутах Харків - Сімферополь і Донецьк - Сімферополь. Після анексії Криму планувалося призначити їх на маршрут Харків - Донецьк.У лютому 2014 року потяги надійшли в управління Південної залізниці (Харків) з управління Української залізничної швидкісної компанії (УЖСК), яка експлуатує швидкісні потяги.

Панд немає, то знайшли живу "підробку": Як китайський зоопарк дурить відвідувачів (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 20:40

За маленьких панд у вольєрі Taizhou Zoo у провінції Цзянсу намагалися видати забарвлених собак породи чау-чау. Про те, що замість ведмежат публіці показують забарвлених цуценят розпізнали відвідувачі. На питання журналістів, представник зоопарку просто...

"Спочатку подумали, що це вибух": У кропивницькому дендропарку розбилася насмерть жінка

вівторок, 7 травень 2024, 19:14

У дендропарку Кропивницького розбилася насмерть 56-річна жінка. Вона впала з оглядового колеса. Про це «Суспільному» розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко, передають Патріоти України. Поліція вже розпочала кримінальне провадження за част...