Адепти фюрера: У Великобританії засудили ультраправу пару, яка назвала сина на честь Гітлера

Засуджені дали своїй дитині ім'я "Адольф", щоб виразити захоплення лідером Третього рейху.

Ілюстрація:Zaxid.net

Пару, яка назвала свою дитину на честь Адольфа Гітлера, засудили у Великій Британії за участь у забороненій ультраправій групі National Action ("Національна дія"). Про це пише Reuters, зазначають Патріоти України.

Адам Томас, 22 роки, а також Клаудія Пататас, 38 років, засуджені разом із Даніелем Богуновичем, 27 років, за членство в організації після того, як ділилися повідомленнями з прославляннями Гітлера, а також розповсюджували свої фото з нацистськими салютами у вбранні Ку Клукс Клана.

Троє інших осіб вже визнали себе винними у членстві в "Національній дії", яка була заборонена урядом після того, як члени цієї групи схвалили вбивство законодавця Джо Кокса нацистом-одинаком в 2016 році.

"Після того як "Національна дія" була заборонена, вона пішла в підпілля і змінила своє ім'я, але не зникла", - заявив представник прокуратури Деб Уолш.

Томас і Пататас дали своїй дитині ім'я "Адольф", щоб виразити своє захоплення лідером Третього рейху, йдеться в ухвалі суду.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...