Агентура Кремля працює? Стало відомо скільки з України отримав голосів російський учасник Євробачення

Списувати все лише на симпатії російськомовних глядачів було б дещо наївним. Сотні мільонів рублів на місяць, що витрачає Кремль на гібридну війну в Україні, схоже, мали додаткову статтю витрат. Правда, знов-таки марні.

Табличка балів переможців пісенного конкурсу. Фото: nv.uaА от за Україну в Росії певно голосували щиро. Адже Київ (за браком коштів), чи Вашингтон за дріб'язковістю мети навряд чи ставили собі завданням купувати голоси росіян. Мова, скоріш за все, йде про заробітчан, свідому російську інтелигенцію та прегнічені народи РФ, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Представник Росії на «Євробаченні-2016» Сергій Лазарєв у фіналі конкурсу отримав від українських глядачів максимальну кількість балів – 12. Про це свідчать результати голосування, опубліковані на офіційному сайті пісенного конкурсу. Новину передає «Преса України».

Так, за результатами глядацького голосування в Україні, Росія отримала 12 балів, на другому місці з 10 балами опинився Азербайджан, а 8 балів українці віддали представнику Польщі. У той же час, від росіян учасниця конкурсу від України Джамала отримала 10 балів, а лідером глядацьких симпатій стала Вірменія, якій жителі Росії віддали максимум – 12 балів.

Зазначимо, що цього року, за умовами конкурсу, 50% балів учасники конкурсу отримували від професійного журі, а другу половину балів – від глядачів. Українське журі не дало Лазарєву жодного балу, так само як і російські судді – Джамалі.

Нагадаємо, переможцем 61-го міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2016», фінал якого відбувся у суботу, 14-го травня, у Стокгольмі (Швеція), стала Україна, яку на конкурсі представляла Джамала. У підсумку вона набрала 534 бали, обігнавши Австралію та Росію.

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...